Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdig

I den nya lägenheten
Stilla, tystnad, grannarna sover
jagets gigantism

men Nervkramperna - natten mot sländans vingar:
"Jag förlorade - låt mitt rike bara upplösas!"
- inåt hjärtat, dröjande


bara Sorgejaget, det bottenlösa, tårlösa
den krympande rymden
och ljuset i allas era ögon




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 23:22



Bookmark and Share


    ss
så självklart


vackert!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla