Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://katarinaonils.wordpress.com/


Sluten stilla saknad saknas

Stilla står min mättnad över livets läror
sakna sängen vilja vila med den -
dig jag just väntar vid huset
här bakom syrenen
utblommad grönska
sluter sig
slut.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-09 19:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns en stark rytm i detta.
Skulle göra sig bra från scenen.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke