Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med handen på hjärtat

Han tar till alla knep när han förför, för med handen på hjärtat, så svor han att ge henne villkorslös kärlek
och att alltid finnas till där för henne, för hon är ju hans drottning
En som han mer än gärna, bara går i döden för
Ja, så som det sig bara bör
Men så vill han också bara kunna visa henne att han även är duktig på brottning
i sängen
En lek med mycket smek och kel
En syndfull liten lek som även kallas för kärlek

Med handen i fickan tog han fram en vacker och förtjusade diamantring, och gick bara ner på sina bara knän, där han svor henne, villkorslös kärlek
för hon är ju hans drottning
en som han mer än gärna, bara går i döden för
Och när hon då bara tindrade upp som en liten stjärna uppe i himmelen
och sa Ja,
tillsammans med orden, där hon bedyrade att självklart
Självklart, älskling, så har jag dig, som första tjing

Ett gäng månader senare kan man se att hon numera har börjat bli lite rund om magen, men så väntar hon också numera, bara på en småtting
Kanske en tvilling, eller varför inte, en trilling
Kanske det blir många småttingar i hagen
Ja, så nu finns det i alla fall mycket kärlek, men är ingen lek längre
Ingen dans på rosor
Men så kan det också gå, när den kärleksfulle mannen bara råkar hamna innanför sin kärestas, sexiga trosor

Med handen på hjärtat, så svor han att ge henne, villkorslös kärlek

Ken Cassel
19/2-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-10 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel