Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mina känsliga händer

Jag tar ett stadigt tag om hennes ena fot där hon ligger bekvämt i sängen, och bara börjar genast, att med mina båda tummar massera den under
med alla de känslor som jag nu bara har i mina händer
För om hon nu tycker om det som jag gör för henne, så kanske hon tänder till och bara säger
Ja, älskling
Ja, jag vill
Men ta det lite lugnt nu
En sak i sänder
Så fortsätt ett tag till du, med det som du nu, håller på med
Åh, så skönt

Jag tar ett stadigt tag om hennes ena fot...

Ken Cassel
27/11-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-11 14:47



Bookmark and Share


  tom boreland
zonterapi
2011-02-11

    ej medlem längre
Rolig romantisk och mycket bra. Trevlig läsning.Bravo Ken.
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ömsint vackert. =)
2011-02-11

  lodjuret/seglare VIP
en förnöjsam text
bot mot snömos i sinnet
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel