Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mm. Längtan till havet. Det var länge sedan nu.


Någon gång



Det är sol ute, och det är kallt
Gräset har frusit och gårdagens vattenmassor
är nu blanka speglar på marken

Jag längtar ut till det vackra vita
men dröjer i värmen under takets skyddande hand
Om jag bara hade havet utanför

Om jag bara hade

Havet utanför









Fri vers av mishu
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mishu
mishu