Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad e liv?

Livet e inte alltid lätt som vissa säger.
Jag vill inte påstå heller att det e så svårt.
Men livet e som en våg.
Ibland händer det svåra saker.
Och ibland så händer allt det roliga.

Så vad e då livet?

Nja man kan ju säga att man ska leva för att sedan dö!
Att man ska ha det både bra och tråkigt.
Att man ska vara både ledsen och Glad.

Det vill jag påstå ett liv e!




Fri vers av xalle97x
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-02-12 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x