Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som försvinner med tiden!


Kärlek och Ängel!

Jag visste inte att det skulle sluta så här.
Jag trodde att du skulle bli bra.
Men det sista ord du sa var vackert.
Det lät som om en ängel.
Jag vill aldrig glömma det.

Nu ligger jag ensam i min säng.
Och saknar dig.
Jag tänkter på ditt sista andetag
Hur dina ögon slocknade.
Hur ditt hjärta slutade slå.

Jag saknar dig och det hoppas jag att du fattar.
För att vårt band var starkt.
Nu saknar jag din hand.
Handen som jag höll när jag var ensam.

Du dog.
Och jag ska leva livet bara för dig och ingen annan.
För det var precis det du ville.




Fri vers av xalle97x
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x