Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bland dikt :P

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Älska eller sakna? ☆
Gråta eller Le? ☆
Blunda eller se? ☆
Ge upp eller drömma?☆
Minnas eller glömma? ☆
Sommar eller snö? ☆
Leva eller dö?☆
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Fri vers av xalle97x
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xalle97x
xalle97x