Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spegel

Vi skjuter ut ekan
från stranden
Låter den sakta glida
och klyva vattnet
Smygande fångar jag det vilande
vattnet i min hand
Vi betraktar detta
gnistrande, glittrande
Jag säger: "Detta är havet"
Du säger: "Spegla dig"




Fri vers av Peter Palm
Läst 459 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-14 00:15



Bookmark and Share


  Jan Simonsson
Fin! Tranströmers eka på stranden.
2012-04-17

  Midnatt
så jag får rysningar! verkligen enkel men ack så vacker!
2011-02-14

  Veronic@
Kort men otroligt vackert
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm