Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken av sin bästa vän

Skulle du kunna förlåta henne

hennes svek

hennes otrohet

den som gav dig en sån chock

och som gjorde dig ingenting annat än

så otroligt blek

Ärligt talat!

Nä, jag skulle inte tro det, då erat förhållande aldrig skulle kunna bli detsamma igen

Sviken av sin bästa vän...

Ken Cassel
18/2-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-17 16:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smärtsamt.
2011-02-18

  anits VIP
Smärtsam läsning, förlåta kanske
men sen blir det svårt att känna tillit
2011-02-17

  Junitvillingen
Smärtfylld text. Ett sådant svek känns, det är som ett piskrapp rakt i fejset & det kan vara svårt att gå vidare tillsammans. Förlåtelsen är viktig - men tilliten, den kan vara naggad i kanten för all framtid.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel