Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha mig?

Vill du ha mig, om jag föll mot botten?
Vill du ha mig, om jag förlorade styrkan?
Vill du ha mig, om jag gick sönder?

Kan du älska mig, som hjälten älskar sin prinsessa?
Kan du älska mig, som Hermia älskar sin Lysander
Kan du älska mig, som svalorna älskar sommaren?

Och som jag älskar dig?




Fri vers av April skies
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies