Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förflutet hot

.

Likt spöken härjar de mitt inre
slår sönder min tryggt uppbyggda tillvaro




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-02-17 22:35



Bookmark and Share


  karenina VIP
somliga minnen bor för alltid kvar
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mejja