Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du slipar ner mig till hudlöshet

Hur släpper jag lös den tyngsta av dem alla
Känslor
Kretsar i ett omlopp
Utan slut
Vår kärlek
Du är storm
Jag är lugnet
Du är sten
Jag är naken
Och du slipar ner mig till hudlöshet
Och det gör ont
I varje cell
Slutet
När är vi nära
Detta slut
Du skapar vågor på vattenytan
Jag bara andas in
Saltet från dina läppar
Du fick mig att andas in trolöshet
Den svidande känslan
I mina öppna sår
Du slipar ner mig
Hudlös
Och du kan inte sluta
Se min smärta
I dina ögon





Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-18 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson