Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avmålad av en av de största konstnärerna

Jag målade av hennes inre och yttre skönhet, men fann så mycket mer
En bräcklig ros som bara måste bara ha fått känna på, en massa jobbig smärta här igenom livet
En lidelsefull sådan
Inte så konstigt då att jag bara vart kär i henne, då jag genast bara tog henne till mitt hjärta
där hon helt klart bara kan känna sig, helt trygg
Och när jag då sa detta till henne, så var det hon som bara log lite snett, och jag den som bara ville ha, mer och mer
Ja, för hon är ju ändå bara, så helt otrolig vacker, och så otroligt snygg

Min Mona Liza!

Ken Cassel
21/2-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-21 13:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin! :)
2011-02-21

    ADI Nehlin
vilken fin kärleksförklaring
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel