Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man får höra riktigt tråkiga och sorgliga nyheter


Nyheten fick mig att bara tappa hakan

för jag ville inte tro att det var sant
Ja, det var som en bomb bara detonerade i mitt hjärta, för i min hjärna så registrerades det som en grym
och orättvis smärta

När det händer något i ens liv, som man inte riktigt räknar med, så känns allting bara så fel
Ja, man får det bara så svårt att förstå, för hur kunde nu det här bara hända
hur kunde det här nu bara ske
Ja, det är så att man börjar undra om det här är något som man från och med nu, bara måste börja acceptera, och leva med
nu när sanningen, bara har blivit till en dyster verklighet

Men ganska så snabbt inser man att det här är fakta, och att det redan har hänt
så det är bara att bita i det sura äpplet
och gå vidare med ens liv
för det som hände idag, är redan numera bara allmänt känt
Kanske, förlusten av en bästa vän
Ja, så sorgligt så, är ibland verkligheten

Nyheten fick mig att bara tappa hakan…

Ken Cassel
25/2-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 13:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sorgligt
2011-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
OH SORLIG GREJ
HOPPAS ATT
DU ÄNDÅ
ÄR OK!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel