Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med handskarna på hyllan

fötterna på bordet
blicken på väggen
och handen innanför tröjan

med öl på golvet
polare i trapphuset
kondom i fickan
och MSN på upptagen

med Iron Maiden i stereon
fingrar i underkläder
ljud från toan
och Sangria från Spanien

med alkoholen ur kroppen
bråk i hallen
fingrar i halsen
och

jag har nog aldrig gillat dig




Fri vers av Neoliberal
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-12-14 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal