Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag önskar...

jag vet ej längre
vad kan ha hänt
med all den kärlek
jag alltid känt?

har jag blivit nån annan
har jag tappat allt
mitt hjärta fryser
ja det känns så kallt...

en man i min famn
en arm om min hals
nån som viskar mitt namn
eller bryr jag mig alls!?

det jag sökte och fann
har jag redan förlorat
ville bara ha han
men nu blir det förstorat-

i mitt värkande hjärta
så jag släpper alla krav
för att lindra all smärta
sedan han gav sig av...

men nån att älska hela livet
är min hemliga dröm
ja i hjärtat står det skrivet
det jag trodde mig gömt....

det jag önskar av värme
kärlek och ömhet
tycks aldrig komma närmre
denna kalla verklighet....






Bunden vers (Rim) av firefire
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-04 23:09



Bookmark and Share


  poetlinan
Lidelsefullt sorgsligt, bra skrivet!
2011-03-08

  Stjärnöga
så smärtsamt
vacker..
den träffar mig
mitt i
där jag inte vill
veta..
2011-03-07

  Veronic@
Älskar dikter i vackra rim, bra gjort & fint skrivit!
2011-03-06

  Drömfångare
Dikten ekar verkligen av en smärtsam intensivvitet.
2011-03-06

  Maiah VIP
ja det är livets förvirring som man kan drabbas av...
Jättebra diktat och jag tror att många med mig känner igen sig...
2011-03-06

  Lena Själsöga Keijser
det sägs
att det finns en hand för alla


det jag säger tack till
är ditt alltid nakna ansikte
2011-03-05

    //Nikita
Förstår känslan..
Väl skrivet!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire