Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag målar mycket ibland.


Perfekt svarvade strecken

Jag måste fortsätta sudda bort
de svarta svarvade strecken
mellan de vita vecken
klyvs blyerts på fläcken
och det här är inget som inte är fint
hennes näsa är huggen av cement

Perfekt outhärdligt utan en glimt av defekt
bilden gör en synvilla det här är ingen perfekt
hon kan också trilla

Marken är nära men sättet hon rör sig
på pappret mellan vecken glöder blyertsstrecken
hon kommer aldrig trilla, aldrig som jag
mitt på fläcken det du ser där är resten av magnetdefekten
vart är humöret, leta efter klarhet i självständiga jaget

Men strecken fortsätter på en sammetslen kind
dom formas efter blyertspenna utan sin vind
på ytan stormar hjältinna på fläcken helt ordblind




Fri vers av annamaria
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-12-15 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamaria
annamaria