Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor

jag kan viska ljusår bort,
att du kan få allting du önskar,
men du måste vilja
lyssna.




Fri vers av vove
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vove
vove