Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna morgon ringde inte klockan, ingen av oss hade i kärleksaktens utlevande kaos haft den minsta tanke på en morgondag eller en värld utanför vår egen tid av kär lek. Vi befann oss i ett eget universum där våra heta kroppars längtan var allt oc


Efter Gryningen - Morgon

Denna morgon ringde inte klockan,
ingen av oss hade i kärleksaktens utlevande kaos
haft den minsta tanke på en morgondag
eller en värld utanför vår egen tid
av kär lek.

Vi befann oss i ett eget universum
där våra heta kroppars längtan
var allt och mer därtill

I våra ögon var vår närhetsvilja allt
och som vi trodde skulle räcka mer än väl
för vårat liv - intill evig tid om så skulle bli

Mer än så behövde det inte vara,
varför skulle någon över huvud taget
bry sej om annat än kärlek?

Varje handling i livet som inte gjordes i kärlek
skulle få förbli ogjord
Och varje andetag som inte gjordes
av kåthet längtan till kärlekslekens
flammande ögonblick
borde få vara utan luft
och varje ord som kunde sägas utan brunsthet törst
mellan våra läppar och utan längtan att få dricka
oss berusade av livets flödande källor
skulle aldrig få plats i en mening
mellan våra själar
det visste vi,,,

Ty meningen med allt är
att få brinna med kärlekens eld
att få förtäras till liv av livets egen längtan
att helt och rent få uppgå i kärlekens flammor.

Det var vad vi visste då
och nu efter allt som varit vet vi det
än starkare...




Fri vers (Fri form) av Bizon
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-03-07 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon