Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att släcka en eld

Vad säger man då
när känslorna bleknar?
Slocknar?
Och mörkret faller över oss båda,
du trevar efter min hand
men jag drar den tätt intill mig?

Så mycket som
jag vill förklara,
jag vill berätta
Mina tårar droppar salta mot betonggolvet
"Förlåt. Jag kysste någon annan"
Ett tvekande skratt
Men du tystnar. Därför att
du förstår

och dina tårar smälter samman med mina




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 924 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-08 00:27



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackra rader. =)
2011-03-10

  F.
Så skör och fin. Mycket bra!
2011-03-08

  intelikabra
Åh, fin.
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta