Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar aldrig slut

Eftersom han pratade med henne genom barnen
så kunde hon inte alls förstå vad som hade hänt.


Han hade sagt till dem att de själva fick bestämma
om de ville komma till honom eller inte.


Anmälan som han gjort för umgängessabotage
slog henne och hon föll till golvet medvetslös.


Han hade tydligen förlorat det sista av förståndet
och barnen skulle återigen drabbas av sin fars hämndbegär.




Fri vers av Fialotten
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-12-16 11:52



Bookmark and Share


    "moster"
DEN VAR JÄTTEBRA!
SÅ HÄR E DET JAG KÄNNER MIG.....
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten