Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppar högt av glädje

när jag mår riktigt bra, då jag bara skrattar och är glad
Men de dagar då jag bara mår riktigt dåligt, så kryper jag bara genast tillbaka ner under min lillstora sten
där jag ensam bara vill va, helt ostörd
helt förstörd
Och där jag bara sen slickar rent min sår, genom att fälla en och annan
ensam liten tår
och då jag inte gör någonting annat än, att bara längta efter
nästa morgondag
då jag kanske åter igen, bara kan börja hoppa högt av glädje, och bara må bra
lycklig och glad

Jag hoppar högt av glädje…

Ken Cassel
8/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-08 20:14



Bookmark and Share


  queenia
precis så min vän... precis så... under den lagom stora stenen sörjer vi och växer till nästa dag som blir så underbar!!!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel