Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berör mig dubbelt

det finns fysisk

det finns psykisk

beröring

i samklang

outstanding

ett rus

med sin egen

dekokt av promille

i livsförhöjning

på topp




Fri vers av Kim VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm...en terapi
finns det häri
En läkande kraft
får livets saft
att flöda och pulsera
Man längtar efter mera!
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP