Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris


Jag vill veta allting om dig!

Jag tittar in i dina ögon, då jag försöker att se vilka hemligheter som gömmer sig där inne
för jag vill veta allting om dig, och vem du är
Ja, jag vill veta om det finns någon chans, att du en dag kanske kan bli lite kär,
bli lite kär i en som mig

Ja, jag vill veta allting om dig, så därför så tittar jag upp, och tittar ner
tittar in och tittar ut
Ja, så var så snäll nu, och bara öppna dina så vackra ögon, så att jag kan få se utifall det blir du och jag
en dag till slut
För aldrig att jag ger upp eller ger in, för jag vill ju att du ska få veta att jag tycker att du är
så himla otroligt charmig, vacker och fin
då jag hoppas att du en dag
bara ska bli min
Mitt eget lilla kärleks vin

Så därför vill jag veta allting om dig…

Ken Cassel
11/5-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-11 13:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint Ken! :)
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel