Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygghetscirkel

Om ni är hela mitt allt
om allt jag gör omringas av
er
Om allt som händer hålls på plats
kontrolleras
placeras
av er
Vad händer då om ni
slutar skydda?

Även fast jag bäddat
med en extra kudde i sängen
faller jag lika hårt,
och allt känns svårt
när jag tänker så

Jag vet att ni inte gör det självmant,
men tänk om allt inte känns likadant

när jag gör något fel?




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-14 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta