Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden hör jag dig

I tystnaden hör jag dig

känner det som är du

och det vi är tillsammans

 

i tystnaden klarnar allt ,

om de du inte ville att jag skulle  få veta

kraften i ditt inre ,som pulserar så starkt,

att du måste anlägga en stram och lugn yta,

för att inte röja den du   också är

 

 

den som du var rädd, skulle bli avvisad

om jag såg

din tanke i min, min tanke i din

strömmar emellan

i harmoni

 

nu är jag stark

nu vågar jag se din svaghet

utan att bli ställd eller tveka

nu kan du vila i mig och jag står kvar

nu står jag kvar




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-16 03:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
känns som om du står stadigt
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell