Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De var tunga

och kunde få vilken scen och publik som helst, att bara börja svaja med
och i texterna sjunga
bara hänga med
då hela stadion bara håller på att gunga
Men så kunde inte heller Thin Lizzy`s musik lämna någon av dessa så unga ungdomar
någon ro eller fred…

Ja, de var tunga
Ja, ja, riktigt tunga
Ja, så än idag, så bär jag med mig mitt stora ungdomsband i mitt hjärta
och på min annars
så tysta
och blyga tunga!
:)

Thin Lizzy!

Ken Cassel
17/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-17 15:21



Bookmark and Share


  filosofian
Kul ;)
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel