Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla vanliga visan

Du måste börja ändra på dig, om du nu har börjat att tråna efter mig, älskling
För jag vill så gärna ha, någon som ständigt kan få mig
att skina upp lycklig och glad
och som bara kan få mig att smälta som om jag bara vore gjord av
den sötaste choklad
Behöver ständigt bekräftelse
Så inte förens dess att jag kan få det, så det kan det bli du och jag
I´m sorry!
Hoppas att du inte tar illa upp!!!
Ha nu en fortsatt bra dag...

Den gamla vanliga visan

Ken Cassel
17/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-17 16:52



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
allting kan gå till över eller underdrift :)
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel