Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en repris


Buren är öppen-flyg!

Jag tar sats

vågar språnget ut mot det nya

Känner luften under vingarna

när jag reser mig och lyfter

mina tunga vingar fulla av sorger och erfarenheter

Likt en Kondor springer jag mot klippan lättar,

vingarna bär

Jag är fri underströmmarna lyfter mig

låter mig sväva över min egen trångsynta personlighet

Vidgas Fyllas av lekfullhet,

framåtanda LIV, liv, liv

Här är jag! 




Fri vers av Gisela Nordell
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-22 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell