Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rider med vinden

Känner hur håret bara flyger fritt omkring på huvudet
Hoppar sen hur lätt som helst över den där gamla grinden, medan solen bara smeker mig om ena kinden
Förlåt!
Kinderna
Så när jag rider där med vinden, så kan ingenting stoppa mig, eftersom jag då bara är som en skugga tillsammans
med min nu så underbara
och förtjusande
svartvita mustang, till fullblod
Ja, då vi två bara är en
Ja, och då alla de där hindren som nu är i vägen, inte har en chans
Nä, det finns inte en chans
:)
Inte emot oss i alla fall…

Rider med vinden

Ken Cassel
22/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-22 20:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig frihetskänsla och positiv anda!
2011-03-23

  anits VIP
Fint skrivet
2011-03-23

  Peter Olausson VIP
härlig kraft, fart, fläkt, frihet!
2011-03-22

  Ninananonia VIP
:) Fint Ken! :)
2011-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen det där..."Ride with the wind"... Någon gammal tv-serie, va?
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel