Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelssjal

Om himlen var en vävd sidenslöja

i blå toner

vävde jag den för dig

 

och lindade den runt din själ

så sjöng jag sällsamma sånger

ur vintergatans poesibok

och vaggade dig till sömns




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-24 01:48



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert. =)
2011-03-24

    ej medlem längre
Bravo
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell