Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska inte folja med framlingar

Hey sister how are you
Inget svar
Hon lyssnar pa Hakan Hallstrom
Hon har solglasogon pa sig
Hon tittar rakt fram och promenar i rask takt
Mannen vid vagkanten ropar pa henne som att hon var en katt
Hey SISTER
Hon passerar forbi utan ett svar

Det har just borjat dugga och hon gar snabbt upp langs gatan forbi hoghusen
Han gar upp till henne sa han hamnar i jamntakt brevid:
- Kan du gora mig en tjanst?
Kanske, svarar hon och fortsatter ga
- Ar du gift?
Vad ar det for en fraga att stalla?
- Jag kan bli din van.
Men du kanner ju inte mig.
- Jag kanner din typ de ar alltid snalla.
Vilken typ?
- Du forstar mig inte. Men jag vill bli din van. Kan jag fa ditt telefonnummer sa kan jag ringa dig ikvall.
Jag har inget telefonnummer
- Men hur lange ska du vara har?
Ett tag.
- Var bor du?
Jag berattar inte for framlingar var jag bor.
- Jag kan bli din van.
Vid overgangstallet stoter han pa nagon han kanner och hon spurtar over gatan och fortsatter upp langs allen och han blir inte hennes van.




Fri vers av Tazara
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-24 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tazara