Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näringslivet och politiken

ankdammens ankdamm
männen överrepresenterade
håller varandra under armen

kvinnor kommer aldrig till
de har för liten sportbil

sossarna tänker långsamt
har fortfarande inte fått
mejlet KVINNOR KAN




Fri vers av Kim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-25 15:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ordinarie postgång
kunde kanske vara
något, det sägs att
post måste diarie-
föras hur det är med
e-mail har jag ingen
aning om det hade
varit intressant
att veta...
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP