Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgminne



Letar i minnet
bland salamandervårar
gårdskrig och det gamla bryggeriet.

De djupfrysta fingrarna
röda som buken på de största hanarna, drakarna
sedan källargångens mörker.

- Svart som i ett sotararsle, viskade du.

Illröda lysande strömbrytare
lät mig hitta till den värme du ville dela
salamanderröd är huden under ditt vänstra bröst
hade aldrig känt en sådan färg.





Fri vers av Bo_67
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-26 12:50



Bookmark and Share


  stella
Denna har något alldeles eget...
2011-03-27

    ADI Nehlin
härlig text, tyckte om
2011-03-26

  anita VIP
bra dikt
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67