Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avundsjuka

Och det känns som att jag fryser
frost längs hela ryggraden,
Svartsjuka
känns som åksjuka

så fort jag ser henne

Och jag vet att det är självklart
att hon har känslor kvar
Du krossade hennes hjärta,
men hon krossar allt motstånd

och hennes ögonfransar är längre än mina

Och jag är så labil,
fast jag verkar stabil
Natten sväljer mina tvivel, tårar
och tidig måndagsmorgon suckar

och jag ler falskt mot er alla i korridorerna




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-28 21:02



Bookmark and Share


    Vittra
Jättefin dikt om en fruktansvärd känsla!
"Natten sväljer mina tvivel, tårar
och tidig måndagsmorgon suckar
och jag ler falskt mot er alla i korridorerna" Snyggt avslut!
2011-03-30

  Fru Intighet
Jag känner igen smärtan,
bra skrivet!
2011-03-28

    svarta ängeln
Tror jag känner igen denna smärta..
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta