Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tankeställare f alla oss KORTväxta!


Äckel päckel

blir så STRESSAD
av små små blomflugor

försöker flyga in
i min fuktiga näsa
med flimmerhår
vad vet jag

vid datorn jag står
eller ligger ned

de struntar totalt
i min INTEGRITET

så mini mini små
de är

så otroligt
irriterande
envisa
ändå

det förbryllar mig

formatet
kanske bara
är en formalitet

ska nog va Glad
i stället




Fri vers av Kim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-29 11:28



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Blommflugor är ett gissel, antar att dom måste leva sina liv oxo.
2011-03-30

    ej medlem längre
Smått och gott, vet du ;)
Tänk om det var lika många spyflugor eller bromsar...
2011-03-29

  Max Poisé VIP
Utan hjärna vill de så gärna..

Kul text hörru du!
2011-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text, som
informerar och
ger en ny tanke att
även för minsta kryp
kan man vara glad
istället för att
ge det ett nyp...
2011-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sådana har jag
även fått gillar
inte alls kryp
av deras slag
funderar på
korsdrag som
tar deras
andetag...
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP