Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att undanhålla sanningen

Glassplitter mot naken hud
när bubblan spricker
och jag står oskyddad
ensam

Hånskratt som skärvor,
faller till marken,
"Var allt bara på låtsas?"

Orden tar slut,
luften tar slut

och också det jag trott att vi haft




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-30 23:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra bespeglat i dina ord här, må väl.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta