Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

det känns som att jag har fått en hjärnblödning
ögonen svider
strupen ömmar
och blåögd sjukhuspersonal som säkerligen haft lycklig barndom
säger gapa och svälj

för att jag är så lycklig att huden gör ont
att jag hör symfonier i huvudet
drar av verkligheten hennes fula slöja
och upptäcker att hon egentligen är vacker

Om gud är en sjukdom så är det enda sättet att nå gud genom sjukdom.




Fri vers av desert star
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-31 21:14



Bookmark and Share


    Trast
Dina dikter ger upphov till en flödande livskänsla inom mig.
2012-08-14

  Erik H.J Hultin
The Music of the great mani!
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star