Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid undret

Allting började med ingenting.
Hon var en fem miljarder år gammal cell.
Som nyfödd var hon underligt vacker.
De flesta barn föds hungriga.




Fri vers av desert star
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-31 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra(jag är nyfödd just nu)
2012-05-11

  Suzja
Att skriva långa texter är ingen konst, men att skriva korta som tar en med bort, på en vidare inre resa det är konst.
Den visar du att du bemästrar så fint här!!
2012-05-06

  Erik H.J Hultin
Bang och så var man född! Fullkomligt makalös i sin enkelhet styrka och skönhet!
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star