Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster.

jag älskar dig älskling.


du är som en syster jag aldrig fick.


du är som det liv som jag aldirg fick.


du är den som får mina tårar sluta rinna.


du får mina sår att sluta blöda och


du är den som läker de såren jag gör när jag är utan dig.


du är den som får mig att skratta när jag gråter.


du är den som jag ringer mitt i natten när något är fel.


det är du, du och ingen annan




Fri vers av karin VIP
Läst 798 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-16 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin
karin VIP