Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom dina o mina glasögon

lever så intensivt
när jag nästintill
slutat andas

hur kan det gå till

utan förväntningar
utan skyddsmurar

ruta ett
rakt in i
texten i musiken
musiken i själen
nya dörrar
öppnas
när jag hör
utsagor
från liknande själar
känner igen
mönster
som går rakt emot
vad vi itutas
men ändå kan vara
nyckeln för vissa

en egen väg
där allt sker
på eget sätt

det som är rätt
för dig
är inte alltid
detsamma
för mig

eller tvärtom

att lyssna
till inspiration
i andras liv
kan verkligen
inspirera

mångfascetterat
kan funka
i en rörig person
som ser färger
där andra passerar
med nedlåtande min

ger syre åter
till fulla lungor




Fri vers av Kim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-01 22:38



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
men du - precis så där är det ju! Nya dörrar öppnas, inspiration av andras inspiration, se färger som man inte sett förut. Så känner jag ofta när jag verkligen lever. Och en av de stora inspirationskällorna är den här sidan: att få läsa dig och andra och få texter om fragment av liv, som jag inte tänkt på förut - eller i varje fall på länge. Det är så jag känner pulsen slå snabbare!
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP