Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bön på knä inför Guds ansikte är slagfältets centrum


Slagfältets centrum

Vår uppgift är att se till att vårt inre liv är som det bör vara ty

icke genom jäktande och strävande på det materiella planet

utan på själens slagfält vinnes segrarna

Fäst ögonen på

Jesus allena

så ska du få

den framgång

i striden som

Herren vill ge

"Bär fram allt

inför mig...

jag Herren

skall utföra verket!"




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-02 10:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Bara Han :))
2011-04-04

  Eva Helene VIP
Goda ord att läsa och begrunda!
2011-04-03

  anits VIP
Klokt och tröstande
2011-04-03

    ej medlem längre
Amen!
2011-04-02

  aol
en klok trösterik skrift
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP