Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


När hjärtat ler med djupa skrattgropar




Plötsligt vände livet

ett nytt blad

denna gång så vackert

skimrande


det var i ett par

glittergröna ögon

jag mötte den på nytt -

den så vackra

kärleken


snart bor vi

under samma tak

och jag får möta dessa ögons

varma blick

både ofta och länge


tack livet

för att du gav mig

denna sköna gåva


jag vill förvalta den

med mjukaste händer

solsken i blick

och med glädje och lust

hålla lågan levande

nej, den ska aldrig

brinna ut

aldrig någonsin ta slut


du tog - men du gav också

hjärtat kunde gråtit sig

bort från livet

men plötsligt ler det

med riktigt djupa

skrattgropar


och det är din förtjänst -

så tack livet

för att du också


ger!















Fri vers av Junitvillingen
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-06 12:26



Bookmark and Share


  Janne
Så känslostarka
ord du delar med
dig av här i din
fina text,tacksamhet,
glädje,¨"kärlek till livet"
Jag blir glad´för din skull
min vän...
2011-04-11

  Järnkatten
Ljuvligt, en ängel får vad som tillkommer henne, applåder...!
2011-04-06

  Delilah Juno VIP
Livsglädje, tacksamhet och förhoppning
2011-04-06

    bitch
ljuvlig och kraftfull i livsglädje dej väl förunnad
2011-04-06

    ej medlem längre
Tacksamhet..värme..
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen