Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora som är vi

Ta det inte så hårt.

Det är en del av allting

precis allting är en del av oss.

 

Vi kan inte sitta och försöka

vara något vi inte är.

 

För vi är bara

det

vi är.

 

Och jag älskar det vi är.

 

Älskande.

Tillsammans.

Älskare.

 

 

Vi är ett starkt ord

och vi stärker varandra

genom att vara två

i en värld där ensamheten

klår tvåsamheten.

 

Men inte om vi arbetar tillsammans.

 

För att tillsammans är vi

en del av allting.

Precis som allting är en

stor del av oss...




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-10 19:42



Bookmark and Share


  filosofian
Jättefin betraktelse :D
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár