Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon vill inte sova

Dina ögon vill inte sova
Kanske drömmer de fortfarande
om platsen bakom syrenen
Där du gömde dig från världens blickar
Den där första sommaren
När huset fortfarande var gult

Kanske minns du skratten från verandan
eller hammocken där du gungade
i otakt med vinden som rufsade ditt unga hår
Är det av rädsla för att glömma dessa dagar
som dina ögon inte vill sova
Lugn, vi finns vid din sida, alltid





Fri vers av Pierre Ström
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 10:19



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Du sätter verkligen känslorna på spel.
Fint skrivet
2011-05-04

  Max Poisé VIP
Snyggt hela vägen till den sista bokstaven!

Bra!
2011-04-11

  Nytid
Känslo fyllt.
vackert!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström