Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris


Det var en gång en vacker kvinna

som visste vad hon ville, för plötsligt så sa hon bara till mig
att nu så var jag hennes kille
Ja, så jag följde så snällt med henne, som om hon nu bara hade kastat en liten pinne
Så nu hade hon mig i ett stadigt grepp i sin ena hand
Ja, ända tills den dag jag bara tröttnade, och sa släpp
Och för första gången kunde jag då se att hon bara vart lite svettig om pannan
och lite rädd
Rädd för att förlora mig

Det var en gång en vacker kvinna som visste vad hon ville
Och nu var hon riktigt arg och ledsen, över att bara ha tappat bort sin kille
Och vacker som en paradis fågel och vig som en katt som hon nu var
och tyst som en mus
så smög hon sig fram på natten, igenom stadens alla hus
Ja, hon var på jakt efter mig, och det bevisade ju bara att det är mig som hon älskade
och håller av
Ja, så jag är nog ändå bara, en riktigt lyckligt lottad man ändå

Det var en gång en vacker kvinna, som visste vad hon ville, för plötsligt så sa hon bara till mig
att nu så var jag hennes kille….

Ken Cassel
27/12-06.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-11 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel