Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker på dig och ler

Vi ligger där i soffan och myser. Du spelar gitarr och jag ligger med mitt huvud på ditt bröst. Jag andas in din lukt, jag bara ligger här och myser med dig. Du sneglar mot mig och ler, jag älskar detta. Bara de små stunderna som betyder så mycket, att bara få ligga här i dag och mysa med dig. Du lägger dig ifrån gitarren och kysser min panna. Drar ditt finger runt mitt ansikte. Jag kryper tätt intill dig och håller om dig, jag mår bra nu. Drar mina händer genom ditt rufsiga hår, jag hör hur ditt hjärta slår och jag känner dina händer på min rygg. Du håller mig tätt intill dig och kysser mig försiktigt. Dina läppar pressas mot mina och jag blundar. Andas in dig och känner att jag är på rätt plats vid rätt tid nu. Du lägger ditt huvud på min axel och jag hör dina andetag, jag känner att du andas mot min axel. Jag ser på dig och ler.


Inga ord är behövda, det är bara de små stunderna som spelar roll nu.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-11 22:32



Bookmark and Share


  filosofian
Åååh vad underbart. Det verkar vara en dröm.
2011-04-15

  filosofian
Åååh vad underbart. Det verkar vara en dröm.
2011-04-15

  Nattsuddan
Så fint. Håll fast vid de där fina stunderna. ^^
2011-04-11

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson