Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Twitter feed

Twitter feed
skandera för det har ju blivit i ropet att tala igen
men alla dessa kvitter twitter konton
kan varje liten fågel få sina fem minuter i framkanten
noterat satt i 140 tecken
eller så kan vi tala till vår badrumsspegel med årgång 20 11 kamera
satt i en sådan vinkel som framhåller hur vackra vi är
medan vi mumlar matt om den där tröjan vi köpt
eller så lägger vi all vår tid till poesi
innan alla ord förvandlats till foder




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Johan Borgström
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-13 09:43



Bookmark and Share


  Anna*
Modernistiskt så det duger och cyniskt, men poängen går hem =0)
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström