Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a moment of realization is worth a thousand prayers


insektsrevolt inom

världsbefolkningen och viljan
mönstrar i sand

flopp
-en vibrerar, cigarett lämnar
giriga läppar

solskensensam på balkong
bortom trampminor
vitflaggar kärnvapenkriget

för några perfekta strålar
låter oljuden
vila





Fri vers av tehdog
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-14 18:28



Bookmark and Share


    svarta ängeln
fantastiskt....
2011-10-11

    Lu
tungt
2011-04-23

    ej medlem längre
de första två raderna! brabra!
2011-04-18

  dead_prez
Fruktansvärt bra
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

tehdog